Субота, 27.04.2024, 23:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » Статті » Бібліотека » Новини

Ніхто не забутий, ніщо не забуте.

Під таким гаслом нещодавно у Білій Криниці відбулось урочисте відкриття відремонтованого памятника  воїнам-односельцям, які не повернулися додому з кривавих доріг Другої світової війни. У відкритті оновленого памятника взяли участь Білокриницький сільський  Тетяна Гончарукта   голова районної державної адміністрації Володимир Пилипчук, який закликав всіх присутніх, зокрема молодь, не забувати про те, якою дорогою ціною 72 роки тому була завойована свобода. Він щиро подякував жителям сільської ради за збережену память про минуле, а також тим, хто безпосередньо брав участь у відновленні монументу загиблим у роки Другої світової війни. 
Учні Білокриницької ЗОШ 1-2 ст  продекламували вірші, виконали пісні, присвячені Україні, її славному минулому та героїчному сьогоденню. Настоятель Свято-Івано-Богословської церкви УПЦ о. Іоан відслужив літію за загиблими в роки війни односельцями. 
По закінченню урочистостей всі присутні мали змогу відвідати книжкову тематичну  виставку " Знаючи минуле- матимеш майбутнє" у бібліотеці, що знаходиться  в приміщенні сільської ради, поряд з памятником загиблим воїнам.

Категорія: Новини | Додав: admintorg (06.12.2017)
Переглядів: 327 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: