Середа, 24.04.2024, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » Статті » Бібліотека » Новини

Мрії збуваються!

У Білій Криниці, у переддень відзначення 27-ї річниці незалежності України 23 серпня, після проведеного капітального ремонту відкрили будинок культури. Про це вже давно мріяли всі жителі нашого села, а особливо цього чекала молодь та діти.
Відновлений будинок культури гостинно відкрив свої двері під урочистий супровід військового оркестру ОК,, Захід,, та гучні оплески жителів та гостей рідного села. Відкриття храму культури та дозвілля в Білій Криниці співпало з днем державного прапора та напередодні дня Незалежності України- тому на подвір'ї зібралася велика кількість молоді та поважних односельчан, які в захваті спостерігали за урочистою ходою від сільської ради до Будинку Культури у складі танцювального колективу " Зіронька", співочого ансамблю " Криниченька" , фізкультурно-спортивного клубу " Білокриницький", добровольців місцевої пожежної команди. Очолювала урочисту ходу сільський голова Тетяна Гончарук , яка вложила у відкриття клубу свою душу і серце та згуртувала навколо себе всю творчу команду односельців.
В урочистостях взяв участь і голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук. У своєму вітальному слові голова райдержадміністрації привітав учасників свята з Днем Державного Прапора України, 27-ю річницею незалежності України та висловив надію на подальшу плідну співпрацю з місцевою владою у проведенні подальшого впорядкування об’єктів соціокультурної сфери, що діють на території сільської ради.
Господиня свята –директор будинку культури Оксана Нестерчук- приймала поважних гостей свята з подарунками :директора Рівненської філії РРТ Віктора Талімончика, координатора проекту « Українського рятувального волонтаріату в Рівненській обл.» пана Марека Ковальські з Польщі і багатьох інших та обдаровувала їх сувенірами з нещодавно створеною символікою клубу.
Серед великої кількості поважних гостей святкування був присутній і місцеві письменник Василь Басараба, який прибув на свято з подарунком для бібліотеки- нещодавно виданою книгою " Блекота" та декількома збірками для дітей. 
Родзинкою свята для наших односельців були подарунки від спонсорів: фаєр-шоу та святковий салют. 
Жителі та гості села були приємно вражені сучасним інтер'єром та організацією і проведенням святкування в будинку культури .

Категорія: Новини | Додав: admintorg (05.09.2018)
Переглядів: 316 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: