Субота, 20.04.2024, 17:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » Статті » Бібліотека » Новини

Білокриницькі господині на ярмарку!!!

У Великій Омеляні відбувся  ІІ-й районний фестиваль народної творчості, історії та побуту «А у нас на ярмарку». Він об’єднав народних умільців, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, творчих особистостей, аматорські творчі колективи, окремих виконавців та представників Великоомелянської, Грушвицької, Корнинської, Квасилівської селищної рад та нашої рідної Білокриницької сільської ради     
Кожна громада представила свій курінь, де гості могли  скуштувати різноманітні смачні страви, що побутують в їхніх селах та придбати витвори майстрів з декоративно-ужиткового мистецтва. Білокриницькі ж господині були на висоті. Їхні страви прийшлися до смаку багатьом гостям ярмарки.
   
. Гості заходу могли не лише ознайомитися з народними ремеслами і кухнею, але і скуштувати безкоштовний «Козацький куліш» та продегустувати місцеві автентичні страви і напої. Крім того, на великій сцені відбулися виступи аматорських колективів району .
 Білу Криницю представляв вокальний ансамбль « Криниченька», яку вже добре знають та з оваціями зустрічають на багатьох районних та обласних заходах.
   Після завершення виступів творчих колективів-представників громад учасниць фестивалю начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Іван Солодуха вручив їм подяки та подарунки.  

Категорія: Новини | Додав: admintorg (18.07.2018)
Переглядів: 368 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: